Η εταιρεία Ohonos Snack είναι μία 100% Ελληνική εταιρεία με Ελληνικά κεφάλαια και Έλληνες μετόχους, με υψηλή τεχνογνωσία στην παραγωγή Chips & Snacks.

Επαγγελματικές Συσκευασίες

Jumbo Φυστικόμπαλες

Τελευταία νέα

Φεβ 13, 2021

Κάθε φορά που ζεις κάτι μεγαλειώδες, ένα Jumbo γεννιέται!

Ο Πάνος Μουζουράκης σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τις μεγαλειώδεις στιγμές που γεννούν τα αγαπημένα σου Jumbo! Ένα ρομαντικό φιλί, μετά από μία βραδινή έξοδο, γεννάει τις Jumbo γαριδάρες.

Το απίστευτο καλάθι που έβαλες παίζοντας μπάσκετ με τα φιλαράκια σου γεννάει τις Jumbo φυστικόμπαλες. Μία χαριτωμένη παράσταση με τις πιο γλυκιές μπαλαρίνες γεννάει τις Jumbo βρυκόλες.

Συντονίσου στο facebook page και στο site της Ohonos Snack για να δεις τον Πάνο Μουζούρακη και τις επόμενες μεγαλειώδεις στιγμές Jumbo που θα έρθουν

Περισσότερα
Φεβ 13, 2021

Jumbo selfie, Jumbo ταξίδι

Ο Χρήστος ήταν ο μεγάλος νικητής του “Jumbo selfie, Jumbo ταξίδι” που ταξίδεψε στο Λος Άντζελες μαζί με τον αδερφό του και τα αγαπημένα του Jumbo. Εκεί συνάντησαν τον Πάνο Μουζουράκη που τους ξενάγησε στην πόλη των αστέρων! Μαζί επισκέφτηκαν τα φαντασμαγορικά Universal Studios, έκαναν βόλτα στη διάσημη Venice Beach, περιηγήθηκαν στην ιστορική Hollywood Blvd και δείπνησαν στο μαγευτικό Sunset Marquis!

HACCP
ISO 22000
ISO 9001
 

Ενημερωτικό Δελτίο

Με την εγγραφή σας στη λίστα αλληλογραφίας συμφωνείτε να αποδεχτείτε την Πολιτική απορρήτου μας. Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αλληλογραφίας όποτε θέλετε.

θα μας βρείτε

Ο.Τ. 37, Τ.Θ. 1106, ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 57022, 570 22
(+30) 2310 795 299