Η εταιρεία Ohonos Snack είναι μία 100% Ελληνική εταιρεία με Ελληνικά κεφάλαια και Έλληνες μετόχους, με υψηλή τεχνογνωσία στην παραγωγή Chips & Snacks.

Επαγγελματικές Συσκευασίες

Jumbo Φυστικόμπαλες

Τελευταία νέα

Ιουλ 06, 2021

LIVE WITHOUT BULLYING - Η OHONOS SNACK παίρνει θέση κατά των διακρίσεων

Η Ohonos Snack είναι γνωστή για το κοινωνικό της έργο, εδώ και πολλά χρόνια. Με ειλικρινές αίσθημα ευθύνης, βρίσκεται πάντα κοντά στον άνθρωπο και την κοινωνία, προάγοντας την εξέλιξη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και θεμελιώδεις αξίες, όπως η δικαιοσύνη, η ισότητα και η ενσυναίσθηση. Για εμάς, ο συνάνθρωπος δεν είναι “ο άλλος” αλλά ένας “άλλος εγώ” , τον οποίο αποδεχόμαστε και “αγκαλιάζουμε” ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι.

Περισσότερα
Ιουν 15, 2021

Όροι Διαγωνισμού "JUMBO FOOTBAL CHALLENGE"

Νέος Διαγωνισμός από την Ohonos Snacks!

Ο διαγωνισμός διενεργείται από την εταιρία Ohonos Snacks διαχειρίστρια του brand Jumbo Croissant, η οποία από εδώ και στο εξής θα αποκαλείται ως «Εταιρεία».

Ο διαγωνισμός διεξάγεται στις σελίδες της “Εταιρείας” στο Instagram & στο facebook (https://www.instagram.com/jumbocroissant/ & https://www.facebook.com/jumbocroissant) .
Οι χρήστες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό ή να έχουν τη συναίνεση του κηδεμόνα τους, αν πρόκειται για ανήλικες.
Όλες οι συμμετοχές θα μπουν στην κλήρωση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι χρήστες να έχουν ακολουθήσει και ολοκληρώσει τα βήματα όπως περιγράφονται στην ανάρτηση του διαγωνισμού. Οι 10 νικητές θα επιλεχθούν έπειτα από τυχαία κλήρωση ανάμεσα στις συμμετοχές του Instagram & του facebook συνολικά.
Οι νικητές θα λάβουν από ένα κουτί με συσκευασίες Jumbo Croissant.
Τα δώρα δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με μετρητά.
Η κλήρωση είναι τελική.
Η έναρξη του διαγωνισμού θα γίνει στις 15 Ιουνίου 2021.
Η λήξη του διαγωνισμού θα γίνει στις  30 Ιουνίου 2021.
 
Μάι 15, 2021

Νέα καμπάνια Jumbo Chips

Ο Στρατηγός (Γιάννης Ζουγανέλης) και η ομάδα κρούσης του, με μια σειρά από δημιουργικά και γεμάτα χιούρο σκετσάκια, παρουσιάζουν τη μοανδική ποιότητα και γεύση των Jumbo Chips!

Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που όλες οι υπόλοιπες...πατάτες, "βαράνε προσοχή" μπροστά στα Jumbo Chips!

 

Μάι 15, 2021

Νέα καμπάνια Jumbo Γαριδάρες

Με μια καμπάνια που προκαλεί τους...δύσπιστους, η Επιστημονική όμαδα του Secret Snack Lab, αναλύει τα συστατικά της Jumbo Γαριδάρας, αλλά και του Jumbo Classic!

Τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν ακόμα και τους επιστήμονες, που πλέον γνωρίζουν πως αυτή η υπέροχη φυσική γεύση τυριού σε αυτό το snack από καλαμπόκι, οφείλεται ΜΟΝΟ στα αγνά υλικά του και όχι σε κάποια προσθήκη ενισχυντικών γεύσης ή χημικών!

Ανακαλύψτε και εσείς την αυθεντική γεύση των snack, βασισμένη σε 4 Φυσικά Υλικά, όπως Καλαμπόκι, πραγματικό Τυρί, Φυτικό λάδι, εκχύλισμα Πιπεριάς και μικρή προσθήκη αλατιού!

HACCP
ISO 22000
ISO 9001
 

Ενημερωτικό Δελτίο

Με την εγγραφή σας στη λίστα αλληλογραφίας συμφωνείτε να αποδεχτείτε την Πολιτική απορρήτου μας. Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αλληλογραφίας όποτε θέλετε.

θα μας βρείτε

Ο.Τ. 37, Τ.Θ. 1106, ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 57022, 570 22
(+30) 2310 795 299