Η εταιρεία Ohonos Snack είναι μία 100% Ελληνική εταιρεία με Ελληνικά κεφάλαια και Έλληνες μετόχους, με υψηλή τεχνογνωσία στην παραγωγή Chips & Snacks.
 

Επαγγελματικές Συσκευασίες

Jumbo Φυστικόμπαλες

Τελευταία νέα

Μάι 15, 2021

Νέα καμπάνια Jumbo Chips

Ο Στρατηγός (Γιάννης Ζουγανέλης) και η ομάδα κρούσης του, με μια σειρά από δημιουργικά και γεμάτα χιούρο σκετσάκια, παρουσιάζουν τη μοανδική ποιότητα και γεύση των Jumbo Chips!

Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που όλες οι υπόλοιπες...πατάτες, "βαράνε προσοχή" μπροστά στα Jumbo Chips!

 

Περισσότερα
Μάι 15, 2021

Νέα καμπάνια Jumbo Γαριδάρες

Με μια καμπάνια που προκαλεί τους...δύσπιστους, η Επιστημονική όμαδα του Secret Snack Lab, αναλύει τα συστατικά της Jumbo Γαριδάρας, αλλά και του Jumbo Classic!

Τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν ακόμα και τους επιστήμονες, που πλέον γνωρίζουν πως αυτή η υπέροχη φυσική γεύση τυριού σε αυτό το snack από καλαμπόκι, οφείλεται ΜΟΝΟ στα αγνά υλικά του και όχι σε κάποια προσθήκη ενισχυντικών γεύσης ή χημικών!

Ανακαλύψτε και εσείς την αυθεντική γεύση των snack, βασισμένη σε 4 Φυσικά Υλικά, όπως Καλαμπόκι, πραγματικό Τυρί, Φυτικό λάδι, εκχύλισμα Πιπεριάς και μικρή προσθήκη αλατιού!

Μάι 15, 2021

Νέα καμπάνια Jumbo Φυστικόμπαλες

Αν για κάποιους η αρχή της δημιουργίας, αποτελεί ακόμα μυστήριο, είμαστε εμείς εδώ για την...ωρα της Αποκάλυψης!

Με ένα σποτ που θυμίζει, ταινία επιστημονική φαντασίας και με άκρως...αποκαλυπτικό περιεχόμενο και με τη...θεϊκή φωνή να αποκαλύπτει...η Ohonos Snacks, παρουσιάζει το "μυστικό" των συστατικών της διάσημης Φυστικόμπαλας!

Ένα...φανερό μυστικό που αναγράφεται σε κάθε συσκευασία Φυστικόμπαλας και δεν είναι άλλο από τα 3 Φυσικά Υλικά από τα οποία αποτελείται!

Ανακλύψτε σήμερα και εσείς την υπέροχη γεύση της Jumbo Φυστικόμπαλας, αυτού του "θεϊκού" snack που είναι και vegan και θα καταλάβετε τη γευστική και ποιοτική, αυθεντική διαφορά!

Μάι 15, 2021

Όροι Διαγωνισμού "ΚΟΜΠΛΑΡΕΣ"

Νέος Διαγωνισμός από την Ohonos Snacks, με ένα challenge βγαλμένο απο τον...Άγιο Δομίνικο!

Ο διαγωνισμός διενεργείται από την εταιρία Ohonos Snacks διαχειρίστρια του brand Jumbo ΦΥΣΤΙΚΟΜΠΑΛΕΣ, η οποία από εδώ και στο εξής θα αποκαλείται ως «Εταιρεία».

Ο διαγωνισμός διεξάγεται στις σελίδες της “Εταιρείας” στο Instagram (https://www.instagram.com/jumbo_snacks/).
Οι χρήστες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό ή να έχουν τη συναίνεση του κηδεμόνα τους, αν πρόκειται για ανήλικες.
Όλες οι συμμετοχές θα μπουν στην κλήρωση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι χρήστες να έχουν ακολουθήσει και ολοκληρώσει τα βήματα όπως περιγράφονται στην ανάρτηση του διαγωνισμού. Οι 10 νικητές θα επιλεχθούν έπειτα από τυχαία κλήρωση ανάμεσα στις συμμετοχές του Instagram συνολικά.
Οι 2 θα λάβουν ένα ηλεκτρικό πατίνι και οι υπόλοιποι από ένα κουτί με συσκευασίες Jumbo Φυστικόμπαλες.
Τα δώρα δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με μετρητά.
Η κλήρωση είναι τελική.
Η έναρξη του διαγωνισμού θα γίνει στις 15 Μαϊόυ 2021.
Η λήξη του διαγωνισμού θα γίνει στις 23  Μαίου 2021.
 
 
HACCP
ISO 22000
ISO 9001
 

Ενημερωτικό Δελτίο

Με την εγγραφή σας στη λίστα αλληλογραφίας συμφωνείτε να αποδεχτείτε την Πολιτική απορρήτου μας. Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αλληλογραφίας όποτε θέλετε.

θα μας βρείτε

Ο.Τ. 37, Τ.Θ. 1106, ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, 57022, 570 22
(+30) 2310 795 299